Du är här

Kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning om du vill veta mer om personlig assistans och vilka möjligheter som finns för just dig. Vi hjälper både dig som vill ansöka om assistans och dig som redan har beslut om assistans. Du förbinder dig inte till någonting när du kontaktar oss. 

Vi börjar med ett samtal, och kan då stämma plats för ett eventuellt personligt möte på en plats som känns bra för dig, till exempel hemma hos dig eller på vårt kontor. Där diskuterar vi dina behov och vad som är viktigt för dig. Du har möjlighet att ställa frågor om personlig assistans i stort och hur det fungerar hos oss. Om du inte har ett beslut om personlig assistans hjälper vi dig med ansökan kostnadsfritt.

De första personerna du har kontakt med hos oss är oftast kundombud och jurister. Väljer du att bli kund hos oss bygger vi med tiden upp ett tryggt team kring dig, så att du får tillgång till alla våra olika kompetenser och resurser. Kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet är våra ledord, och vårt mål är att du alltid ska vara nöjd.

Fyll i formuläret för kostnadsfri rådgivning idag, så återkommer vi till dig.