Du är här

Byta assistansbolag

Varför ska jag välja Olivia Personlig Assistans som ny assistansutförare?

Vi på Olivia Personlig Assistans har lång erfarenhet av personlig assistans samt att hjälpa dig med överflytten till oss som assistansanordnare. Vi tror på en trygg, nära, glädjefylld och familjär personlig assistans där du som kund alltid står i centrum. Vi utgår alltid från dina önskemål och behov. Vi vet att kvalitet, struktur, framförhållning och trygghet är viktiga delar för en väl fungerande personlig assistans. Utöver det erbjuder vi dina assistenter relevant utbildning samt arrangerar härliga och spännande kundaktiviteter och sommarfester.

Att byta assistansbolag är enkelt

Om din personliga assistans med ditt nuvarande assistansföretag inte fungerar eller inte uppfyller dina behov, har du alltid rätt att kostnadsfritt byta anordnare. Genom att välja Olivia Personlig Assistans som din assistansutförare får du självklart stöd genom hela övergången från ditt nuvarande assistansbolag och du slipper allt besvär. Hur lång tid processen tar beror främst på uppsägningstiden hos ditt nuvarande assistansbolag.

Det är lätt att byta assistansbolag - så går det till!

1. Ett inledande möte

Vi börjar med ett första samtal och kan samtidigt boka in ett personligt möte på en plats som känns bra för dig, exempelvis hemma hos dig eller på vårt kontor. Där pratar vi igenom dina behov och vad som är viktigt för dig. Du har möjlighet att ställa frågor om personlig assistans i stort och hur det fungerar hos oss på Olivia Personlig Assistans.

2. När du bestämt dig

När du har bestämt dig för att välja oss som ditt assistansbolag skriver vi ett avtal och hjälper dig sedan smidigt med övergången.

3. Personlig assistans hos Olivia Personlig Assistans

Kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet är våra ledord, och vårt mål är att du alltid ska känna dig nöjd med vårt samarbete. Vi hjälper dig självklart med rekrytering och bemanning av nya personliga assistenter om behovet finns. Du får ett eget team som hjälper och stöttar dig med exempelvis administration och du har alltid tillgång till våra jurister som har expertkunskap inom personlig assistans.

Välkommen att kontakta oss genom formuläret nedan så hjälper vi dig!