Du är här

Historien om Olivia

Karsten och Åsa Inde startade Olivia i april 2001. Från början var vi ett litet bemanningsbolag men efter hand utvecklades fler enheter med personlig assistans och äldreomsorg som hörnstenar.

Vi har en stabil grund att stå på i vårt arbete. Under mer än 30 år har vi varit aktiva inom vård, omsorg och rehabilitering. Marathon Produkter, Rekryterings-gruppen, Frösunda och nu Olivia är de verksamheter som vi startat och drivit med stor framgång. Olivia Personlig Assistans AB är en del av Team Olivia.

Olivia Personlig Assistans kombinerar det lilla företagets flexibilitet och närhet till omsorgstagarna med det stora företagets resurser, nätverk och uthållighet.

Våra ledord är Kunskap och Känsla, Närhet och Tillgänglighet. I allt vi gör måste vi vara kunniga och professionella. Vi måste också möta våra kunder med empati och inlevelse. Det är motiverande att så många nöjda kunder har fått ett gott liv med hjälp av vårt stöd och våra insatser. Idag finns även rehabilitering, hemtjänst och vårdboenden i vårt program.

Värdegrund

Vår gemensamma plattform är en humanistisk värdegrund och vår tro på människors förmåga att utvecklas som individer och som individer i en grupp.

Olivia Personlig Assistans skall genom ständig kompetensutveckling förstå kundens behov och leverera över förväntan samt tydliggöra vår profil som ett samhällsmedvetet företag.

Olivia är en bild av Sverige. Vår mångfald av medarbetare och deras bakgrund och erfarenhet ska genomsyra företagets alla delar.