Du är här

Juridisk hjälp LSS - med dig i fokus mot rätt beslut

Våra jurister hjälper, visar vägen, utreder och följer upp. Alltid nära, tillgängliga och med dig som kund i fokus.

Mot rätt beslut i din personliga assistans

Ibland kan det kännas både svårt, frustrerande och utmanande att förstå och sätta sig in i lagar och regler. Olivia Personlig Assistans har skickliga och erfarna jurister inom LSS som finns här för dig och hjälper dig genom processens alla olika delar, alltifrån sökprocess till kontinuerlig uppföljning.

Vad kan du få hjälp med från juristerna på Olivia Personlig Assistans?

Våra jurister stöttar dig givetvis under hela din resa och hjälper bland annat till med

  • att ansöka om personlig assistans, från första kartläggning och ansökan till beslut
  • ansökan om utökning av berättigade antal timmar, om ditt behov av personlig assistans har förändrats
  • myndighetskontakter, omprövning eller att överklaga beslut.

Vår juridiska hjälp är givetvis alltid kostnadsfri oavsett var vi landar.

Hur går det till?

Vi börjar med ett samtal där vi samtidigt, om allt känns rätt, kan boka in ett personligt möte på en plats som känns bekväm för dig. Vi kan till exempel ses hemma hos dig eller på vårt kontor. Vi anpassar oss alltid utifrån dina behov och förutsättningar och det är viktigt för oss att du känner att vi lyssnar på dig och att du är delaktig. Under mötet diskuterar vi bland annat dina behov och vad som är viktigt för dig. Du har även möjlighet att ställa frågor om personlig assistans i stort och hur det fungerar hos oss. Väljer du att bli kund hos oss bygger vi med tiden upp ett tryggt team kring dig, så att du får tillgång till alla våra olika kompetenser och resurser. Kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet är våra ledord, och vårt mål är att du alltid ska vara nöjd.

Vi tillhandahåller och anordnar personlig assistans i hela Sverige. Våra lokala kontor hittar du i Uppsala, Västerås, Åkersberga, Stockholm, Linköping, Norrköping, Växjö, Oskarshamn, Göteborg och Malmö. 

Kontakta oss idag via formuläret nedan för ett första möte, vi ser fram emot att höra av dig!