30 års erfarenhet

”Alla är viktiga och tillsammans är vi starka.”
Vår historia bygger på en persons brinnande övertygelse och vision att alla är viktiga och tillsammans är vi starka. Gymnastikdirektören och entreprenören Karsten Inde har sedan 1987 hjälpt människor med funktionsnedsättningar att få prova på idrott. 2001 startade Karsten och Åsa Inde Olivia Personlig Assistans.

Bli kund

Vad är det bästa med oss?
Olivia Personlig Assistans kan kombinera det lilla företagets familjära känsla med det stora företagets resurser och uthållighet. Vi har små lokala kontor vilket ger oss möjlighet att skapa individuella lösningar, där vi tar oss tid att stötta, såväl kunder som anställda. Det är det som gör oss unika.

Våra erbjudanden

Hos oss kan du välja!  I vårt nära avtal hjälper vi till med allt som rör din assistans, du väljer själv hur delaktig du vill vara och kan tryggt lita på att våra kunniga och erfarna medarbetare ser till att din assistans fungerar som du vill ha det. Vi har även ett administrativt avtal där du som kund sköter det praktiska och vi tar hand om pappersarbetet.

Olivia Personlig Assistans

Vår verksamhet präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig. Olivia Personlig Assistans startades 2001 och blev senare en del av Team Olivia. Sedan starten har företaget utvecklats, medarbetare och kunder rekryterats och fler kontor startats. Olivia Personlig Assistans har idag lokala assistanskontor runt om i Sverige. På våra kontor träffar du enhetschefer och uppdragsansvariga. De tillsammans med våra personliga assistenter, ca 1500 anställda, verkar varje dag för ett innehållsrikt och tryggt liv för våra 240 kunder.

 

 

Kalenderinlägg

27 Mar

Träffa oss på Erikslund 27 mars

Den 27 mars finns Olivia Personlig Assistans på plats i köpcentret Erikslund i Västerås. Kom förbi så får vi berätta mer om Personlig Assistans, Rehabilitering, Intensivträning och Ledsagning

28 Mar

Påskbuffé för Norrortskontoret

Välkommen att fira in påsken med oss på Norrortskontoret!

Dag: Onsdag 28 mars 2018

Tid: Kl 11.30-13-30

Plats: Skärgårdsgymnasiets restaurang, Näsvägen 15 i Åkersberga

Anmälan: senast den 19 mars till uppdragsansvarig

VÄLKOMMEN! önskar Soffy, Petra, Annica och Therese

11 apr

Funka för livet. Växjö tipshall 11-12 april

Olivia Personlig Assistans finns på plats på mässan Funka för livet i Växjö tipshall 11-12 april. Välkommen till vår monter för att höra hur vi levererar Sveriges bästa assistans!