Du är här

Personlig och trygg assistans för dig

För oss är du viktig. Vi vill göra din personliga assistans så enkel som möjligt för dig, att du ska känna dig sedd och bli lyssnad till. Olivia Personlig Assistans kombinerar det lilla företagets flexibilitet och närhet med det stora företagets resurser, nätverk och uthållighet. Det ger en personlig och trygg assistans för dig.

Kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning om du vill veta mer om personlig assistans och vilka möjligheter som finns för just dig. Vi hjälper både dig som vill ansöka om assistans och dig som redan har beslut om assistans. Du förbinder dig inte till någonting när du kontaktar oss. 

Juridisk hjälp

Vår erfarenhet är att att processen för att söka personlig assistans för grundläggande behov kan vara tidskrävande och komplex. Våra specialister kan hjälpa dig med juridiska frågor kring beslut och avtal och administration kring dessa. 

Ditt eget team

Med din assistans i fokus sätter vi tillsammans ihop ett team kring dig. Teamet består bland annat av personliga assistenter och en kundansvarig. Vilka assistenter vill du ha? Vi skräddarsyr din assistans så att den blir enligt dina önskemål! 

Rekryteringsgrupp

Rekryteringsgruppen specialiserar sig på respektive kunds önskemål vid anställning av assistenter. Det gör att rekryterarna får en väldigt tydlig inblick i hur just din assistansgrupp önskar utformas, och kan därefter söka upp just din specifika matchning.

Aktiviteter

Vi anordnar många olika aktiviteter med varierande innehåll. Målet är att erbjuda något för alla. Det kan vara alltifrån en fika på kontoret, picknick i närliggande park till en fantastiskt gemensamt julbord.

Systematiskt kvalitetsarbete

Genom att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete synliggör det vår kvalitet. Det ger oss möjlighet att utvärdera det vi gör, varför och vad det leder till. Det skapar kunskap om vad som fungerar och är en trygghet för dig som kund.
 

Kortfattat: Så går det till

Kontakta oss och boka in ett förutsättningslöst möte redan idag! Vi vill lära känna dig och ta reda på vad vi skulle kunna göra för just dig. Om vi hittar varandra så går vi vidare med nästa steg, oavsett om du vill ansöka om personlig assistans eller redan har beslut och vill byta assistansbolag. Tveka inte att kontakta oss för att boka ett förutsättningslöst möte redan idag. För oss är du viktig.