Du är här

Lokalkontor Östergötland

I Östergötland har vi kontor i Linköping och Norrköping
 

Bielkegatan 1 A, 582 21 Linköping, Tel: 013-26 17 10, Jour: 070-279 80 02
Hitta hit                 

Rösgången 41, 602 11 Norrköping, Tel: 011-28 81 20, Jour: 070-279 80 02      
Hitta hit                  

Brittmarie Rustan

Brittmarie Rustan

Verksamhetsledare
Brittmarie har arbetat på Olivia Personlig Assistans sedan 2003. Innan hon började arbeta Olivia jobbade hon som personlig assistent och har även privat erfarenhet av barn med funktionshinder. Bor med min sambo och vår hund i ett samhälle utanför Linköping och har 3 vuxna barn. På fritiden brukar Brittmarie träna yoga, zumba, afrodans, älskar att smida silversmycken, baka och laga festmat

Malinda Gravsjö

Malinda Gravsjö

Uppdragsansvarig
Malinda har lång erfarenhet från barnomsorg och olika serviceyrken. Har erfarenhet både från administration av personlig assistans och andra kundrelaterade serviceyrken. "Jag fullkomligt älskar att ha många bollar i luften, där hittar jag energi! Men mest av allt stimuleras jag av människor, varje människomöte är speciellt och en härlig utmaning i sig."

Karin Widén

Karin Widén

Föräldraledig
Har arbetat som uppdragsansvarig på Olivia sedan 2012. Har tidigare arbetat som barnsköterska och personlig assistent. Fritiden tillbringar jag med min familj, vänner och campar gärna med husvagnen.

Jan Bergström

Jan Bergström

Kundombud
Utbildad sjukgymnast. Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring i många år. Under mina år i OPA har jag jobbat som assistent, uppdragsansvarig, enhetschef och kundombud. Fritiden tillbringar jag med familjen och våra hästar och hundar.