Du är här

Race running och semmelfika

14 feb 2018

 

Välkomna till IFU arena i Uppsala på Race Running-träning och semmelfika mellan kl. 16.00 -18.00. Vi ses i stora hallen kl. 16.00 för träning för att sedan gå upp till caféet tillsammans och avnjuter en semla. Ingen anmäl krävs, men för mer information vänligen kontakta ida.hedqvist@olivia.se.  

Fler kalenderhändelser

23 maj

Hjultorget 2018 i Stockholm

I vår monter C:11 träffar du både Olivia Rehabilitering och Olivia Personlig Assistans som efter sammanslagningen 2017 är ett bolag. Tillsammans med Olivia rehabilitering kan vi numer erbjuda en unik kompetens för våra assistanskunder. Med ett rehabiliterande synsätt stimulerar vi både kropp och själ i det dagliga livet. Vi ger möjlighet till träning på vårt egna anpassade gym i Danderyd, möjlighet att ställa frågor till fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, logoped och gyminstruktör.

21 nov

Funka för livet i Borås 21-22 november på Åhaga

Kom och hör mer om hur din personliga assistans skulle se ut om vi utförde den! Vi har lång erfarenhet, bred kompetens och moderna system för all dokumentation. Vi har ett rehabiliterande synsätt vilket innebär att vi stimulerar både kropp och själ i det dagliga livet.