Stäng

Du är här

Juridiskt stöd
Rekrytering
Bemanning

Personlig assistans med omtanke

Ett team som arbetar för dig

Med vårt kundteam får du en komplett assistans där varje aspekt tas i åtanke. Så att du kan fortsätta med din vardag och känna att assistansen utförs på dina villkor.

Kundteamet arbetar med alla delar som rör assistansen. Vare sig det handlar om rekrytering av assistenter eller juridisk rådgivning av våra egna jurister.

Ej definierad

Så här går processen till

Ett första möte

Allt börjar med ett hej. Därefter går vi igenom vad som är viktigt för dig, och vad du behöver kring din assistans. Sedan skriver vi ett avtal.

Övergången till oss

Om du haft ett assistansbolag sedan tidigare ordnar vi med bytet till oss. Du behöver inte tänka på något. Allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig.

Vi sätter upp en plan

Tillsammans med uppdragsansvarig och kundombud sätter vi upp en plan för uppstarten hos Olivia Personlig Assistans. Nu börjar vår resa med en assistans som sätter dig i huvudfokus.

Bli kund hos oss

Detta får du som kund hos Olivia Personlig Assistans

Stöttning dygnet runt

Vår bemanningsenhet arbetar dygnet för att stötta assistanser. Vi sätter ett stort värde på den personliga kontakten för att du ska känna dig sedd och få exakt den assistans du behöver.

Alla typer av vårdbehov

Olivia Personlig Assistans hanterar alla typer av vårdbehov. Våra specialister kan även ordna med bostadsanpassning och sjukvård i hemmet. Inget vårdbehov är för stort för oss.

Lokal kontakt

Med tio lokala kontor utspridda över landet finns Olivia Personlig Assistans nära dig. Vill du komma in till oss och få svar på frågor runt assistans eller bara prata av dig är du alltid välkommen.

Så här tycker våra kunder

"På Olivia Personlig Assistans känner jag mig trygg och hemma. Jag trivs och har varit kund i över 10 år. Vi har som roligast på kundaktiviterna."

Marianne, kund hos Olivia Personlig assistans.

"Olivia Personlig Assistans tappar aldrig fokus för min son Olofs bästa."

Eva, mamma till 25-årig son med personlig assistans.